Inschrijven

Speel jij fantastisch gitaar, heb je een stem als een nachtegaal (of juist à la Kurt Cobain), ben je een beest op de drums, een virtuoos op de toetsen, een held op de bas of heb je een passie voor een ander instrument? Zoek je een band waarin je jouw talenten kwijt kunt?

Met het Pop&Co basispakket krijgen jij en je band een heel cursusseizoen lang bandcoaching. Aan het begin van het cursusjaar in september organiseert Pop&Co een bijeenkomst, waarbij de bandcoaches in overleg met alle nieuwe muzikanten en bestaande bands, nieuwe bands formeren of bestaande bands aanvullen met nieuwe muzikanten. Wanneer jij en je bandmaten elkaar gevonden hebben, is het tijd om te knallen. Je repeteert wekelijks een uur met je coach, je krijgt een supervette masterclass van een bekende artiest en steelt vier keer de show op verschillende Brabantse podia. 

Kosten (9 t/m 20 jaar) 
De kosten voor een jaarcursus zijn € 311,- (wekelijks, voor 34 lessen), inclusief 4 optredens en een masterclass. De inschrijving loopt via Phoenix Cultuur. Klik op onderstaande button om naar de inschrijfpagina te gaan.

Kosten (21 t/m 80 jaar)
De kosten voor een jaarcursus zijn € 376,- (wekelijks, voor 34 lessen), inclusief 4 optredens en een masterclass! Een cursus van 17 weken kost € 188,- (je krijgt dan 1 x per 14 dagen bandcoaching) en is ook inclusief 4 optredens en een masterclass!

Kosten (Young Pop&Co)
De kosten voor 15 lessen zijn € 150,- (2 wekelijks), inclusief 2 optredens en een masterclass! 

Belangrijk om te weten!
Als je je inschrijft geeft dat niet altijd de garantie dat je meteen in een band geplaatst kunt worden. We willen graag met complete bands aan de slag en in iedere band is bijvoorbeeld maar plaats voor 1 drummer. Geef daarom op het inschrijfformulier duidelijk aan welk instrument je bespeelt. Dit kan bij vraag/opmerking. Ook kun je bij het inschrijfformulier aangeven voor welke cursusvorm je kiest. 

Een tip: kijk in je omgeving (vrienden, kennissen) of er nog meer zijn die graag in een band willen spelen en eventueel met jou dit muzikale avontuur willen beleven. Hierdoor maak je meer kans om te starten met Pop&Co Bandcoaching!

Young Pop&Co
Schrijf je in! (9 t/m 20 jaar)
Schrijf je in! (21 t/m 80 jaar)
De Factsheet!