FAQ

Wat kost deelname aan Pop&Co?

Kosten (9 t/m 21 jaar) 
De kosten voor een jaarcursus zijn € 275,- (voor 34 lessen), inclusief 4 optredens en een masterclass. De inschrijving loopt via Phoenix Cultuur. Klik op onderstaande button om naar de inschrijfpagina te gaan.

Kosten (22 t/m 80 jaar)
De kosten voor een jaarcursus zijn € 332,- (voor 34 lessen), inclusief 4 optredens en een masterclass! Een cursus van 17 weken kost € 116,- (je krijgt dan 1 x per 14 dagen bandcoaching) en is ook inclusief 4 optredens en een masterclass!

Hoelang duurt een workshop?

Een workshop duurt 60 minuten (per week). Als er een uitvoering is dan zal er in deze week geen workshop gegeven worden. 

Kan ik me als band inschrijven?

Ja dit kan, maar iedereen moet zich wel individueel inschrijven. Bij 'opmerkingen' kun je aangeven bij welke band je hoort. 

Hoeveel cursusjaren kan ik of mijn band meedoen?

Er zijn geen beperkingen hierin. Je bent elk jaar weer welkom! 

Ben ik na inschrijving gegarandeerd van een plekje?

Helaas kunnen we niet garanderen dat je na inschrijving daadwerkelijk in een band geplaatst wordt. We doen er namelijk alles aan de juiste mensen bij elkaar te zetten die samen een band kunnen vormen. 

Voor wie is Pop&Co?

Pop&Co Bandcoaching is voor iedereen die ervaring wil op doen in het spelen van een band. Dit geldt voor gevorderden maar ook beginners. Enige speelervaring op je instrument is natuurlijk fijn, maar het belangrijkste is je motivatie! De leeftijden van de deelnemers van Pop & Co variëren van 9 t/m 80 jaar. Er wordt wel gekeken naar de leeftijden bij het indelen van de bands. Prettig is dat je in een band zit met leeftijdsgenoten met natuurlijk dezelfde muzieksmaak.