Rosa van Geffen

Rosa coacht bij Pop&Co met name de Young Pop&Co bands. Dit zijn de bands met jonge muzikanten die (vaak) voor het eerst samen spelen met anderen. Zelf speelt Rosa in coverbands, of werkt ze mee aan andere muzikale projecten zoals theatervoorstellingen, bands met eigen werk of het begeleiden van koren. Zelf is ze ook voor het eerst in aanraking gekomen met het spelen in bands bij Pop&Co bandcoaching. Naast bandcoaching, geeft Rosa ook gitaarlessen bij Phoenix Cultuur.

Samen spelen

Rosa: “Het is mooi om te zien hoe jonge leerlingen bij Pop&Co in korte tijd leren om samen muziek te maken. Ze leren naar elkaar te luisteren en contact met elkaar te hebben tijdens en spelen. Bandleden motiveren elkaar om tot een mooi resultaat te komen!”

 

Optreden

Bij Pop&Co bandcoaching ervaren de bands ook hoe het is om op het podium te staan. Daar komt veel bij kijken! Denk bijvoorbeeld aan outfits, de volgorde van nummers of het contact maken met het publiek.

Rosa: “Muzikanten groeien in een Young Pop&Co band erg snel. Het is fantastisch dat ze dit op een podium kunnen laten zien. Wanneer ze regelmatig optreden, zie je dat ze elk optreden zelfverzekerder worden!”

Media